Telesales, Telemarketing

Telesales éa telemarketing szolgáltatásA magyar nyelvben sokszor keverik, illetve egymás szinonimájaként használják a telesales, telemarketing fogalmakat, pedig ez helytelen párosítás. A telesales alapvetően a telefonos értékesítést jelenti, míg a telemarketing fogalma ennél jóval szélesebb területet ölel fel, amelybe az értékesítés mellett beletartozik még az image vagy brand ápolás, a corporate identity (vállalati arculat) megerősítésének támogatása és bizonyos esetekben a felhasználói igények, vélemények feltérképezése is.

Egy vállalkozás számára mind az értékesítés, mind pedig a termékek/szolgáltatások „hírnevének”, megítélésének, ismertségének növelése, erősítése kiemelkedően fontos, ha a vezetés az eredményes gazdasági működést tűzte ki céljául.

Bővebben...

Adatbázis Frissítés és Tisztítás

Adatbázis tisztítás és karbantartásA cégek életében kiemelkedően fontos, hogy az adatbázisok pontos és minél teljesebb adatokat tartalmazzanak. Amennyiben a megbízóinknak kizárólag adatgyűjtésre, adategyeztetésre, adatfrissítésre van szüksége, teljes körű támogatást tudunk biztosítani az ilyen esetekre is.

Telesales/telemarketing feladataink ellátása biztosítjuk a szoftveres támogatását annak, hogy megfelelő adatkapcsolat és interface esetén, a kampány során rögzített adatok közvetlenül, real-time módon kerüljenek a megbízó adatbázisában is rögzítésre, így külön manuális munkavégzés nélkül tud frissülni, bővülni egy már meglévő adatbázis, akár a megbízóval előre egyeztetett megjegyzésekkel, információkkal is.

Bővebben...

Kintlévőség Kezelés

A gazdasági szereplők gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy a fizetési morál nem minden esetben megfelelő. A kibocsátott számlák nem mindig kerülnek határidőben kifizetésre. Ezzel viszont a vevő – akár önszántán kívül is – többlet adminisztrációs terheket ró az eladóra, mivel a kintlévőségek folyamatos nyomon követése, a számlatartozások rendezésének igénye egyre több és több feladatot jelent a számla kibocsátója számára.

A számlatartozások egy meghatározott része átmenetei pénzzavarból, esetleg figyelmetlenségből fakad, amelynek megszűntét követően a tartozások rendszerint rendeződnek is. Egy felelősen gondolkodó cégvezetőnek azonban fontos feladata az, hogy a vállalkozás kintlévőségeit folyamatosan nyomon kövesse és ezáltal a tartozások mértékét, gyakoriságát minimalizálja.

Bővebben...

Irodai Adminisztráció

Az üzleti vállalkozások számára jelentős energiát, pénzt és időt emészt fel az irodai adminisztrációk elvégzése, ügyviteli folyamatok ellátása. A költségoptimalizálás egyik lehetséges eszköze a különböző adminisztratív feladatok kiszervezése, külső partnerrel történő elvégeztetése.

Napjainkban már nem feltétel, hogy egy vállalkozás működésének valamennyi aspektusára (pénzügy, adattárolás, ügyviteli folyamatok) kiterjedően rendelkezzen a szükséges informatikai megoldásokkal. A működés folyamatosságát biztosító alapinfrastruktúrán túlmenően, a feladatok ellátásának jelentős része már nem helyhez kötött, hanem akár virtuális környezetben (cloud, stb.) is végezhető.

Bővebben...

Csapatmunka a javából!

Sample avatar  

Lendületes, kreatív csapatunk hatékony támogatást biztosít telesales, telemarketing kampányokhoz, irodai munkákhoz, adatbázis konszolidációhoz, kintlévőségek kezeléséhez.

Magunkról

A FairCalling Szolgáltató Kft-t a telesales és telemarketing szolgáltatáson kívül irodai adminisztráció területén kínál egyedi és személyre szabott megoldásokat. Bővebben...

Kapcsolat

1149 Budapest, Mogyoródi út 56-60.

Tel.: +36 30 198 7829

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Facebook

Facebook oldalunkon keresztül számos akciónkról és érdekességről is tudomást szerezhet!

Hírlevél

Amennyiben megadja e-mail címét az alábbi mezőben, értesítjük legújabb akcióinkról.